با افزایش روز افزون جمعیت تقاضا برای نیازهای غذایی نیز افزایش یافته است این در حالی است که ما با کاهش زمین‌های زراعی روبرو هستیم. همچنین با توجه به تخریب اراضی، کاهش سطح زیر کشت، کاهش حاصل‌خیزی و باروری خاک و تغییرات اقلیمی بسیاری از کشاورزان و باغداران به سمت کشت‌های گلخانه‌ای رفتند.

مدیریت کشت‌های گلخانه‌ای نسبت به کشت‌های زراعی و باغی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

محیا کردن بستر مناسب برای کشت، کنترل آفات و بیماری‌ها، کنترل آهک و شوری آب و خاک در گلخانه امری بسیار ضروری و مهم است. در این راستا شرکت نانو واحد صنعت پرشیا با استفاده از  فناوری بایوجمی محصولاتی بر پایه ماده آلی تولید کرده (محلول های اسیلc5، استینا400، اسیل c6+، بایوجمی مایع و کمپوست بایوجمی)  و به کمک گلخانه‌دار آمده است.

 بایوجمی با اصلاح خاک و پالایش آب، کاهش شوری و آهک در خاک، افزایش فعالیت بیولوژیکی در خاک و به جریان انداختن چرخه‌های حیات (چرخه‌های کربن و نیتروژن) و در نتیجه افزایش کربن آلی  در بستر خاک محیط مناسبی را برای استقرار و رشد گیاهان گلخانه‌ای فراهم کرده است.

کشت ریحان به روش بایوجمی
کشت ریحان به روش بایوجمی
کشت فلفل دلمه به روش بایوجمی
کشت فلفل دلمه به روش بایوجمی
کشت گوجه فرنگی به روش بایوجمی
کشت گوجه فرنگی به روش بایوجمی

 نتیجه فناوری بایوجمی بر روی محصولات گلخانه‌ای

ایجاد بستری مناسب برای استقرار گیاه، گسترش ریشه، افزایش جذب آب و املاح توسط ریشه، کاهش شوری و آهک بستر کشت و در نتیجه  افزایش عملکرد در واحد سطح، افزایش کیفیت محصول، افزایش وزن میوه، طعم بهتر میوه و …  است. قابل ذکر است بسیاری از تولیدات گلخانه‌ای تحت تیمار بایوجمی به کشورهای دیگر صادر می‌شود.

فناوری بایوجمی با تحت پوشش قرار دادن هکتار وسیعی از محصولات گلخانه‌ای (شامل: گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه، فلفل شمشیری، بادمجان، رز و ….) در مناطق عسگران، اصفهان، شهرضا، کرمان و …. توانسته است با اصلاح خاک و پالایش آب به ماکزیمم عملکرد در واحد سطح و افزایش کیفیت محصول تولیدی دست پیدا کند.

کشت لیلیوم به روش بایوجمی
کشت لیلیوم به روش بایوجمی
کشت خیار به روش بایوجمی
کشت خیار به روش بایوجمی
کشت فلفل دلمه به روش بایوجمی
کشت فلفل دلمه به روش بایوجمی
Group 359

مقالات مرتبط

آخرین مقالات به روز شده را مطالعه نمایید