Notice: تابع wpdb::prepare به‌صورت نادرست فراخوانی شد. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). لطفاً برای اطلاعات بیشتر، اشکال زدایی در وردپرس را مشاهده کنید. (این پیام در نگارش 4.8.3 اضافه شده است) in /home/nano/public_html/wp-includes/functions.php on line 3943
پوشش خوراکی میوه و سبزی اُسیل (O Seal) – نانو واحد صنعت پرشیا
پوشش تخصصی خانواده اُسیل گروهی از ترکیبات مفید است که از فاسد شدن میوه ها و سبزی جات جلوگیری کرده و میزان محصولات کشاورزی شاداب و تازه را در طی مراحل نگهداری پس از برداشت، افزایش می دهد.پوشش خوراکی میوه اسیل

 

مزیت ها:

  • دارای منشاء زیست سازگار و خوراکی
  • به حداقل رساندن تبخیر آب میوه وکاهش وزن آن
  • حفظ رنگ و بوی طبیعی میوه و سبزی
  • جلوگیری از فساد میکروبی میوه و سبزی
  • افزایش جلا و بازار پسندی میوه و سبزی و بهبود قدرت رقابت آن ها در بازارهای بین المللی

شیوه مصرف:

  • آغشتن سطح میوه ها با روش اسپری کردن یا غوطه ور سازی
  • به منظور افزایش مدت زمان نگهداری، بایستی محصولات به مدت 24 ساعت در هوای2-0 درجه سانتی گراد قرار گیرند
  • ضد عفونی محل نگهداری محصولات با استفاده از فیلترهای آلوستینا توصیه می شود
  • هنگام پاشش از عدم تلاطم مخلوط پاشش اطمینان حاصل فرمایید
  • محلول واکس باید در ظرف در بسته  و در دمای 10 تا 30 درجه سانتی گراد نگهداری شود

 

توجه مهم: لطفا قبل از استفاده محلول در خصوص شرایط محیط نگهداری، تجهیزات پوشش دهنده، نوع محصول و… با کارشناس مورد تایید شرکت هماهنگی شود.