پوشش تخصصی خانواده اُسیل گروهی از ترکیبات مفید است که از فاسد شدن میوه ها و سبزی جات جلوگیری کرده و میزان محصولات کشاورزی شاداب و تازه را در طی مراحل نگهداری پس از برداشت، افزایش می دهد.پوشش خوراکی میوه اسیل

 

مزیت ها:

  • دارای منشاء زیست سازگار و خوراکی
  • به حداقل رساندن تبخیر آب میوه وکاهش وزن آن
  • حفظ رنگ و بوی طبیعی میوه و سبزی
  • جلوگیری از فساد میکروبی میوه و سبزی
  • افزایش جلا و بازار پسندی میوه و سبزی و بهبود قدرت رقابت آن ها در بازارهای بین المللی

شیوه مصرف:

  • آغشتن سطح میوه ها با روش اسپری کردن یا غوطه ور سازی
  • به منظور افزایش مدت زمان نگهداری، بایستی محصولات به مدت 24 ساعت در هوای2-0 درجه سانتی گراد قرار گیرند
  • ضد عفونی محل نگهداری محصولات با استفاده از فیلترهای آلوستینا توصیه می شود
  • هنگام پاشش از عدم تلاطم مخلوط پاشش اطمینان حاصل فرمایید
  • محلول واکس باید در ظرف در بسته  و در دمای 10 تا 30 درجه سانتی گراد نگهداری شود

 

توجه مهم: لطفا قبل از استفاده محلول در خصوص شرایط محیط نگهداری، تجهیزات پوشش دهنده، نوع محصول و… با کارشناس مورد تایید شرکت هماهنگی شود.