سازمان طرف قرارداد: شرکت نانو واحد صنعت پرشیا
سال شروع پژوهش: 1388
اهداف:
هدف از این طرح اصلاح اتمسفر داخلی میوه ها پس از برداشت (در مراحل انتقال و انبار داری) با استفاده از ترکیبات خوراکی و زیست سازگار در تهیه یک پوشش محافظ به عنوان حفاظ نیمه تراوا بر روی سطح میوه است به طوری که بتواند:
-
نرخ تنفس میوه را کاهش دهد
-
تبدیلات و انتقال گازها را کاهش دهد
-
محیط ایده آلی متناسب با نیاز میوه فراهم کند
-
هنگام مصرف امکان شستشوی پوشش از روی سطح میوه با آب وجود داشته باشد
نتایج و دستاوردها:
-
حفظ ارزش غذایی میوه و سبزی
-
حفظ عطر و طعم واقعی میوه و سبزی
-
افزایش قابل توجه طول عمرمیوه و سبزی پس از برداشت
-
کاهش ضایعات میوه و سبزی در زنجیره تولید تا مصرف
-
افزایش بهره وری در مصرف آب
تاثیرات تحقق پروژه:
-
کاهش ضایعات بی رویه محصولات کشاورزی و خلق ثروت ملی
-
ایجاد ارزش افزوده در زنجیره تولید تا مصرف محصولات کشاورزی