محلول سیسانولK200ترکیبی آنتی باکتریال و ضد قارچ جهت از بین بردن محدوده وسیعی از میکروارگانیسم های موجود در سطح میوه و حوضچه های شستشو

مزیت ها:

  • دارا بودن خاصیت آنتی باکتریال، ضد قارچ و جرم بری از سطح میوه
  • افزایش درخشندگی و بازار پسندی میوه
  • ایجاد شرایطی مناسب برای عملکرد بهتر واکس بر روی میوه

شیوه مصرف:

جهت استفاده از این محلول، پس از پر کردن آب حوضچه، محلول سیسانول K200 را به میزان مورد نظر (با توجه به نظر کارشناس مربوطه) با آب تمیز مخلوط نموده و به مدت حداقل 1 دقیقه همزده سپس میوه ها در داخل حوضچه غوطه­ ور می شوند. دمای مناسب  اعمال شستشو با این محلول،5 تا 10 درجه سانتیگراد توصیه می شود.

توجه:

به ازای هر 10 تن شستشوی میوه، تعویض آب حوضچه و محلول شستشو توصیه می شود.